dinsdag 29 juli 2008

Op vakantie.


We zijn op vakantie geweest en zijn sinds gisteren terug thuis.
Macy, Fenna, de kinderen en de baasjes hebben een superleuke week gehad in Nederland.
De eerste dag wel nog wat regen maar de dagen erna werd het steeds zonniger.
De hondjes waren echt heel braaf. We vreesden een beetje dat ze zouden gaan blaffen of janken 's nachts omdat ze op een vreemde plek waren, maar wonder boven wonder, we hebben ze geen enkele keer gehoord. Ze deden ook altijd netjes hun plasje en hoopje buiten maar ze gingen niet op het hondentoilet. Al die geurtjes van andere honden waren te overweldigend voor de meiden en ze durfden geen poot te verzetten in de afgebakende honden-wc. Gelukkig hadden we veel poepzakjes mee voor als ze ergens anders hun hoopje legden.
Af en toe moesten de meisjes ook wel eens alleen in het huisje blijven want als we bv. gingen zwemmen mochten ze niet mee. Maar ook dan waren ze steeds heel flink.
Maar we hebben ook veel dingen samen gedaan zoals spelen op het strand, veel wandelen en ook gaan varen. Kijk maar naar de foto's:Macy voelde zich meteen kapitein van het schip.
We hebben haar enkele keren tegen moeten houden, want ze wilde héél graag de eenden eens van dichtbij bekijken.

Dus, kort samengevat, hele leuke vakantie en voor herhaling vatbaar.
(Maar toch ook blij om terug thuis te zijn)

1 opmerking:

kathy's blog zei

Ja hé, odie had de tijd van z'n leven. Jammer voor Macytje, ik weet het hij kan heel opdringerig zijn. Maar hij ziet die billen toch zo graag!

liefs Kathy